«Alt for Norge» fikk æren av å starte høsten på TVNorge. 263.000 fikk med seg starten på norsk-amerikanernes reise gjennom landet. Det er noe lavere enn i fjor, da 332.000 fikk med seg første program, og langt mindre enn programmet hadde for bare to år siden, da nesten 500.000 så på.

- «Alt for Norge» møtte tøff konkurranse fra NRK, som fristet med storkamp i fotball-NM. Likevel er dette tall vi kan si oss fornøyde med. Stadig flere ser tv på andre flater og tidspunkter, og vi er ganske sikre på at seertallene vil øke en god del når vi får inkludert opptaksseing og reprise. «Alt for Norge» har en solid skare med trofaste følgere, så vi har tro på en ny sesong med fine seertall, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks.

Gårsdagens kvartfinale mellom Rosenborg og Vålerenga samlet 432.000 seere på NRK1.

Helgens mest sette program var «Stjernekamp», som hadde all-time-high for et premiereprogram.

Les mer: «Stjernekamp» til himmels - danker ut «Nytt på nytt»