I etterkant av partilederdebatten mandag denne uken har NRKs programleder-duo Ingunn Solheim og Jarle Roheim Håkonsen fått kritikk for å avbryte paneldeltakerne og snakke i munnen på dem.

I går kveld la NRK Valg ut to bilder på sin Facebook-side som viste SMS-utvekslingen mellom de to programlederne. Her er ordlyden nærmest identisk med en tilsvarende SMS-utveksling mellom statsminister Erna Solberg og KrF-leder Erna Solberg like før valgkampen braket løs – den gangen var temaet medieoppslagene om KrFs valgkamp. Det skriver VG.

Her er skjermdump fra de to bildene på Facebook: (Artikkelen fortsetter etter bildet)

- Vi måtte forbi Modern på vei fra Arendal til Oslo, og da fikk jeg ideen om å ta et bilde. Da vi satt der tenkte jeg at vi måtte ta den helt ut for å tulle litt. Valgkamp blir veldig seriøst, så det var godt å tulle litt. Det er gjort som et uformelt stikk til politikerne og PR-rådgiverne deres, sier Roheim Håkonsen.

For som tittel på innlegget står det følgende; «Ingen kommunikasjonsrådgivere deltok i arbeidet med disse tekstmeldingene».