Til våren skal TVNorge sende niende sesong av «71° nord – Norges tøffeste kjendis», der ti kjendiser i kjent stil skal kjempe seg fra Lindesnes til Nordkapp.

De som skal delta er; tidligere fotballspiller Jon Arne Riise, kjendisstylist Jan Thomas, NRK-programleder Abiel Tesfai, tidligere håndballspiller Håvard Tvedten, Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus, nylig pensjonert håndballspiller Karoline Dyhre Breivang, danser og designer Nadya Khamitskaya, også nylig pensjonert skiløper Marthe Kristoffersen, skuespiller og komiker Silje Torp og artist Carina Dahl.

- Vi er veldig fornøyd med at et så fint knippe kjendiser skal være med på tur. I kjent 71° nord-stil vil de skubbes ut av komfortsonen og få bryne seg på ekstremøvelser i vårt langstrakte land. Det er gøy når en artist og en kjendisstylist skal kjempe både med og mot beintøffe idrettsfolk, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk, i en melding.

Tidligere vinnere er Harald Martin Brattbakk, Pål Anders Ullevålseter, Didrik Solli-Tangen, Christer Basma, Olaf Tufte, Bjørn-Einar Romøren, Anders Jacobsen og Ole Martin Årst.