Egmont fortsetter å rekruttere bloggere til digitalsatsingen De Nye, som er spunnet ut av magasinet Det Nye. Siste kvinne inn døra er Kristine Ullebø. Med sine 650.000 Instagram-følgere, og deltakelse i TV 2-serien «Bloggerne», er hun nettverkets foreløpig største rekruttering.

Ullebø har de siste to årene vært en del av Aller-eide Adlink.

- Signeringen av influenceren og «Bloggerne»-deltager Kristine Ullebø styrker posisjonen mot unge kvinner ytterligere, og gir oss et meget solid fundament for å bygge influencer-satsingen vår videre. Kombinasjonen av influencere og etablerte merkevarer har vist seg å være kraftfullt og attraktivt for både annonsører og større profiler, og gjør det mulig for oss å nå målgruppen treffsikkert i mange ulike kanaler, forteller Kjersti Mo, ansvarlig redaktør og direktør for Kvinne/Livsstil i Egmont Publishing.

Ullebø skriver om livet og samfunnet, mote og livsstil. Bloggen hennes har 15.000 daglige lesere.

- Nå gleder jeg meg til å ta bloggen og profilen min til et helt nytt nivå. Jeg ser frem til å jobbe med De Nye i Egmont og bli utfordret på alle mulige måter. Magefølelsen min er utrolig god og den slår sjelden feil. Dette blir kanon, sier Kristine Ullebø.

Hun har, som mange andre toppbloggere, også opplevd baksiden ved blogglivet.

- Nylig bestemte jeg meg for å stenge kommentarfeltet en periode fordi det ble for mye for meg. Når det som skal være et sted for good feeling og positive tanker blir til en arena for mobbing, må man ta grep, så det er jeg glad for at jeg gjorde. Nå er jeg tilbake med åpent kommentarfelt igjen. Det er viktig for meg å vise at man kan reise seg etter en tung periode, forteller Ullebø.

Bloggeren er den sjuende profilen i De Nyes bloggstall, som i tillegg inkluderer Jørgine Vasstrand, Christina Fraas, Maria Wolla, Felicia Noelle, Pia Seeberg og Nora Angeltveit.


Les også: Hun skal fronte Egmont og Telenors nye teknologiallianse

- Vi har fått en drømmestart. De Nye har blitt et kjempespennende produksjonsmiljø for unge talenter der vi skaper personlig innhold i alle formater, med særlig fokus på video. Vi rekrutterer profiler med særpreg, og er også så heldige at vi fra start fikk med oss store annonsører som har tydelige ambisjoner om å lage spennende innhold, forteller Karine Thyness, redaktør i Det Nye.

På kundesiden har De Nye med seg merkevarer som Telenor, Max Factor, Puma og Tine.