TV 2 er klar til å gjenta suksessen med «Farmen kjendis» neste år. Programmet sprengte de fleste grenser hva gjelder seertall og finalen ble i snitt sett av nesten 1,3 millioner seere.

Det var Leif Einar Lothe, bedre kjent som «Lothepus», som gikk seirende ut av finalen i «Farmen kjendis» på TV 2 tidligere i år.

- «Farmen kjendis» er blitt den største TV 2-suksessen noen gang. Dette er et bevis på at godt norskprodusert innhold av høyeste kvalitet evner å samle folket foran skjermen og at tv–mediet fortsatt står utrolig sterkt til tross for sterk konkurranse på alle fronter, sa programdirektør Jarle Nakken i TV 2 etter finalen.

Les også: 1,5 millioner så «Lothepus» vinne «Farmen kjendis»

Nå er TV 2 klar for en ny runde med «Farmen kjendis». I en melding fra TV 2 skriver kanalen at «isen har smeltet på grensesjøen Kornsjø nær svenskegrensa, og innerst i en idyllisk liten vik ligger Finnsvika gård, klar for en årstid fylt av spirende håp og nytt liv.»

Tidligere denne uken flyttet de 12 nye forpakterne inn på gården og det er disse 12 som skal være de nye deltagerne i «Farmen kjendis 2018».

En av dem som skal være med er Aune Sand. Overfor Dagbladet medgir Aune Sand at han takket ja til «Farmen» for «å hedre sin mor og mormors rike».

- De vokste opp på en gård som dette på Vestlandet. Da de skulle vaske klær om vinteren tok de tøyet med seg på hest og slede, hakket et hull i isen og levde fullstendig i pakt med naturen. Det er en gave å komme til en praktgård som dette, sier han.

I tillegg har TV 2 hentet inn kjente fjes fra konkurrerende kanaler som TVNorge, NRK og TV3. 

Fra TVNorge kommer de to «Jegertvillingene» Johanne Thybo Hansen (26) og Kristine Thybo Hansen (26), mens NRK «er representert» ved Stian Sandø (25), NRK-profil og nåværende programleder for «Newton», mens tidligere vinner av TV3s «Top Model», Maiken Wahlstrøm Nilssen (26), også skal være med i årets utgave.

Sandø i NRK tar ut ferieukene hos NRK for å være med på moroa.

- Jeg har jobbet sinnssykt mye i det siste, i flere jobber, så dette blir total avslapping. Men jeg skal selvfølgelig jobbe og bidra her inne altså, sier han.

De 12 deltagerne som skal delta i neste sesong av Farmen kjendis er:

Inga Berit Lein (36), bonde.

Aune Sand (51), kunstner.

Lene Elise Bergum (45), tidligere skuespiller og selger.

Dennis Vareide (27) - Youtuber.

Erlend Elias Bragstad (27), moteekspert og konferansier.

Maiken Wahlstrøm Nilssen (26), modell.

Stian Sandø (25), programleder og grunder.

Martine Ek Hagen (26), langrennsløper.

Frank Løke (37) tidligere landslagspiller i håndball og nå ultraløper.

Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35), artist.

Johanne Thybo Hansen (26), jakt og opplevelseguide.

Kristine Thybo Hansen (26), daglig leder i Haill og Knaill.