Fotballens rettighetsselskap Fotball Media har lenge kranglet med TV 2 for måten de benytter seg av bildene til rettighetshaver Discovery og kanalen er nå stevnet inn av fotballtoppene.  

Les også: Tv-bråket fortsetter – TV 2s endringer ikke nok for Fotball Media

Nå kaster Discoverys fotballekspert, Kjetil Rekdal, bensin på bålet, ifølge Dagbladet.

Den tidligere Vålerenga-treneren og reagerer sterkt på at Vålerengas kaptein Jonatan Tollås Nation var på plass hos Fotball Xtra på TV 2 i går kveld underveis i serierunden.

- Først av alt er det latterlig at Tollås Nation sitter der i TV 2 når det er Discovery som har rettighetene. Det er helt absurd. Det er en kjempeskrape bare det, merkevaremessig, sier Kjetil Rekdal til Dagbladet.

Tollås Nation ønsker heller ikke å kommentere Rekdals utspill, men blir tatt kraftig i forsvar av TV 2s nyhets- og sportsdirektør, Jan Ove Årsæther.

- Så vidt meg bekjent har ikke Discovery kjøpt rettighetene til ytringsfriheten og pressefriheten. Spillerne må jo få lov til å stille i frie og uavhengige medier. Denne tankegangen er rimelig på tvers av demokratisk tankesett. Dette er vel det siste som skal styres av lommeboka, sier Årsæther til avisen.