Blogger Kristina Andersen, går fra Nettavisen til United Influencers.

- Jeg har alltid ønsket å dele og inspirere, og det var en drøm som gikk i oppfyllelse da jeg fikk kontrakt med Nettavisen for mer enn syv år tilbake. Jeg er evig takknemlig for denne reisen, for at de satset på meg og trodde på meg og for alle de gode årene vi har hatt sammen. Nå begynner et nytt kapittel i livet mitt. Jeg har lært meg viktigheten av å ha et godt team i ryggen, og sammen med United Influencers skal jeg videreutvikle mine sosiale kanaler og min merkevare ytterligere, sier Andersen i en melding.

Andersen har 35.000 unike lesere per uke, noe som gjør henne til en av Norges største bloggere. 

- Vi er så utrolig glade for å få presentere Kristina Andersen som en del av United Influencers-familien,  og med henne tilføre enda en troverdig og stilsikker profil. Hun forsterker vårt tilbud innenfor livsstil og mote. Kristina vil ta et nytt grep om sine sosiale kanaler og videreutvikle blant annet videoblogg, og vi ser fram til å være Kristinas strategiske partner framover. Vi deler synet på influencer marketing og viktigheten av profesjonalitet, langsiktighet og engasjement, sier Julie Holst Berntsen,

COO i United Influencers Int og talsperson for United Influencers.