TV 2s morgenshow «God morgen Norge» skal fra høsten av sendes fra et splitter nytt tv-studio på Aker Brygge.

- Vi gleder oss til å flytte inn i dette lokalet på Aker Brygge til høsten, med denne helt unike plasseringen i Oslo, sier redaksjonssjef Sissel Randsborg i «God morgen Norge», i en melding.

Det skal lenge ha vært et ønske å komme opp fra dagens studio i kjelleren i TV 2s lokaler i Karl Johansgate. I det nye studioet vil man få utsikt over indre Oslofjord og mot Akershus Festning.

- At vi flytter programmet til helt nye lokaler vil utvilsomt løfte «God morgen Norge». Vi får vær og by rett inn i studio og videre ut i de tusen hjem. Uteområdene er fantastiske, vi ligger rett i sjøkanten. I tillegg vil studioet få store vindusflater, sier Sissel Randsborg.

Området rundt Aker Brygge har de siste årene gjennomgått en solid oppussing og har også blitt utvidet med Tjuvholmen og attraksjoner som det nybygde Astrup Fearnley museet og hotellet The Thief. Destinasjonssjef Aker Brygge, Thomas Nygård, er veldig fornøyd med å ha fått TV 2 til området.

- Bydel Aker Brygge er svært fornøyd med at TV 2 skal begynne sendinger fra Aker Brygge hver dag, året igjennom. Og det at TV 2 gjennom «God morgen Norge» etablerer seg her på Aker Brygge, vil gi oss en unik oppmerksomhet og øke folks oppmerksomhet om brygga og alt vi kan tilby, sier Thomas Nygård, Destinasjonssjef Aker Brygge.