Én million har vært innom sendinga fra vårens store sakte-tv-satsing fra NRK; reinflytting minutt for minutt. I snitt har 17 000 sett hvert minutt.

- Jeg synes det er kjempeartig at så mange er inne og ser, sier prosjektleder Per Inge Åsen.

- Vi var litt usikre på om dette ville fenge, men nå skjønner vi at folk er interesserte! Og jeg tror mange synes det er terapi for sjela å følge dyrene og se naturbildene. Og vi er glade for at det krevende tekniske arbeidet fungerer så langt, dette er en prestasjon i seg selv. Vi har hatt noen sendebrudd, men såpass må vi regne med under de forholdene. Og vi har løsninger for å håndtere bruddene.

Seertall for nett er ifølge NRK litt vanskeligere å måle, men det de ser er at 25.30 prosent av nettseerne kommer fra utlandet. Også utenlandske medier har fattet interesse for prosjektet. Så langt har BBC, HBO, The Guardian, Disney, Lonely Planet og en rekker europeiske aviser tatt kontakt med NRK.

- Sakte-tv har fascinert nordmenn og verden siden den første togturen, og denne gangen tiltrekkes seerne til vidda, sier analysesjef Kristian Tolonen.