Årets «Ærespris»-vinner på Gulltaggen, digitalmarkedsførernes store priskveld ble tidligere VG-redaktør og i dag Schibsted-direktør, Torry Pedersen. Pedersen tok i mot prisen til stående applaus, men selv fryktet prisvinneren mest «å få maling på dressen».

Tidligere på kvelden hadde Aftenposten, hvor Pedersen er styreleder, fått gull i kategorien «Sosiale medier».

- Det passet bra at Aftenposten fikk pris før meg, for tidligere har jeg fått prisen Årets redaktør og jeg fryktet jo litt at det skulle komme litt maling på dressen når jeg skulle få en markedsføringspris. Men mitt prosjekt har hele tiden vært å prøve å kombinere det redaksjonelle og det kommersielle med utvikling. Jeg er overbevist om at det er tverrfaglighet som skaper resultater, sier Pedersen. 

Erik Heisholt og hans eget byrå Heisholt Inc. ble «Best in show» på Gulltaggen for lanseringskampanjen «The Live Minecraft Concert» han gjorde for Universal Music og The Gathering.

Les mer om vinnerne her: Heisholt var på vei hjem - men så ble han best i Gulltaggen