TV 2-eide Screen Story overtar virksomheten i det anerkjente produksjonsselskapet Phantom Film, og ansetter samtidig selskapets gründer, produsent og daglige leder Stian Einar Forgaard i en nyopprettet stilling. Forgaard tiltrer som seniorrådgiver og produsent, og skal ha «en sentral rolle i videreutviklingen av Screen Storys innholdsutforming, strategi og posisjonering i det nasjonale markedet», heter det i en melding.

- Dette vil tilføre oss en helt ny dimensjon. Phantom Film representerer et kvalitativt innhold og en kompetanse som komplementerer Screen Story meget godt - både kommersielt og kreativt, sier Tommy Aase, daglig leder i Screen Story.

De siste årene har Screen Story ekspandert kraftig, og er nå et landsdekkende tv-, film, og innholdsproduksjonsselskap med 21 ansatte og kontor i ni ulike byer. Selskapet er eid av TV2-selskapet Screen Media.

- Dette er et viktig ledd i å styrke den nasjonale satsningen vår på levende bilder for en stadig bredere kundegruppe – vår visjon er å bli en foretrukket samarbeidspartner og leverandør for næringslivet og mediebransjen over hele landet, sier Tommy Aase.

Daglig leder Stian Einar Forgaard i Phantom Film kaller overtagelsen «en spennende konsolidering på flere måter».

- Jeg gleder meg til å være med på å synliggjøre og videreutvikle Screen Storys profil og innholdsproduksjon, sier Stian Einar Forgaard, daglig leder i Phantom Film.