En av Norges største matblogger, Mat på bordet, går fra United Influencers til Adlink, som drives av Aller Media.

- Jeg har vært på utkikk etter et nettverk som ønsket å satse sterkt på mat og drikke segmentet og fant det i Adlink. Med tanke på verktøyet Adlink har til disposisjon og følgerskaren til Mat på Bordet så mener jeg at vi sammen kan finne på mye nytt og spennende. Jeg gleder meg å sette i gang,sier Ina johnsen, som står bak bloggen, i en melding.

Les også: - Ukultur mellom bloggere og journalister

Hun utdyper:

- Mat på Bordet har vært på en utrolig spennende og lærerik reise sammen med UI siden UI startet opp. De er en god og seriøs aktør som har bidratt til å sette bloggere på kartet som seriøse aktører innen forskjellig genre. Dessverre så satset UI ikke like mye som jeg ønsket de skulle gjøre i min genre og jeg valgte derfor å se meg om etter ny samarbeidspartner. 

- Kommer vi til å se stoffet ditt også i Allers magasinsatsinger? 

- Ja, planen er å bli synlig i flere Aller-kanaler.

- Ina er utrolig dedikert i hva hun driver med og med fokus på svært godt innhold og stadig vekst i antall følgere, er vi sikre på at mange av våre kunder vil nyte godt av mulighetene her. Etter kort tid er vi allerede godt i gang med flere langvarige samarbeid og gleder oss til fortsettelsen, sier Tore Nesheim, daglig leder i Adlink. 

Adlink har nå flere av Norges største matbloggere i staben, blant annet Trines Matblogg, Aichas mat og Helleskitchen.