På slutten av 1990-tallet og tidlig 2000-tall hadde TV 2 stor suksess med programserien «Gutta på tur». Her var tv-personligheten Arne Hjeltnes – nå konserndirektør i Creuna, kokken Arne Brimi samt de to langrennsstjernene Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang et firspann som reise jorden rundt sammen og dette ble formidlet på skjermen.

Til høsten kommer programserien tilbake på TV 2 med fire nye programmer.

- Vi gutta er en del sammen, og har snakket om dette en stund. Når TV 2 i år fyller 25 år, syntes vi det var en riktig anledning. Det blir fantastisk moro, selv om jeg av idrettsfolk har lært at comeback kan være veldig skummelt, sier Arne Hjeltnes i en melding fra TV 2.

I hvert av de fire programmene skal det være med én gjest. Men Hjeltnes vil ikke avsløre noen navn på disse.

- Et imponerende knippe gjester - toppfolk, rett og slett - blir med oss på de nye turene, og vi gleder oss til å sette i gang med opptak, sier Hjeltnes.

TV 2s programdirektør Jarle Nakken er storfornøyd med gjenforeningen.

- «Gutta på tur» er et av de mest markante programmene gjennom TV 2s historie. At de nå gjenforenes på skjermen og får med seg prominente gjester på nye turer, er vi sikre på vil være til glede for både gamle «Gutta på tur»-fans og en ny generasjon seere, sier Nakken.

I videoen under kan du se de fire fortelle om «comebacket»:

Video: TV 2