Gårsdagens episode av «Stian Blipp Show» hadde 215.000 seere og en andel på 15,5 prosent kl 21.40 på TV 2.

333.000 seere så premieren forrige uke. Det betyr at Blipp har mistet én av tre seere på én uke. Andelen har sunket med ti prosentpoeng.

Les mer: 333.000 så Stian Blipps talkshow-debut

- Det var en annen konkurransesituasjon nå enn forrige uke, med både dramapremiere på TV3 og fotballkamp på Max. Vi vet at talkshow varierer fra uke til uke. Det vil være en kontinuerlig jobbing med dette nye konseptet. Stian er i storslag og har masse energi, og vi ser allerede frem til neste ukes sending, sier kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 til Kampanje.

Satser på krimdrama
TV3s nye dramaserie «Elven» hadde 146.000 seere i snitt kl. 21.30 i går. Dramaserien har blant annet Espen Reboli Bjerke, Ingeborg Raustøl, Dennis Storhøi og Thomas Hayes, kjent fra de to første sesongene av «Skam», på rollelisten.

- Vi er godt fornøyde med denne starten for «Elven», drama er en sjanger vi ønsker å satse mer på og vi opplever at seerne finner veien til TV3 når vi setter på egenproduserte serier, sier pressesjef Line Vee Hanum i MTG.

- Dramasjangeren leverer dessuten gode opptaks- og digitaltall, det erfarte vi senest med «Aber Bergen» i høst, så vi regner med at seertallet vil øke ytterligere, sier hun.

Også oppgjøret mellom Manchester United og Rostov, som startet kl. 21.05 på Max, skapte et tøft konkurranseklima i går med et snitt på 157.000 seere.

«Kneippbrødkrim»
Det gjenstår å se om tv-seerne gir «Elven» bedre skussmål enn den har fått hos riksmediene. VG gir dramaserien terningkast tre og kaller den «kneippbrødkrim». Også Aftenposten mener dramaserien bare holder til tre øyne på terningen, men Dagbladet er noe vennligere innstilt og gir fire.

- Spenningen står og faller på hvor bredt anlagt krimplottet viser seg å være, og hvor komplekse relasjonene får lov til å bli, skriver Dagbladets anmelder.