Altibox viser i en pressemelding til at «tydelige tilbakemeldinger fra kundene» gjør at de nå endrer på hvordan de pakketerer sportsinnholdet til kundene sine.

Den opprinnelige beskjeden var at alle kunder automatisk fikk Eurosport-kanalene kostnadsfritt frem til 1. juni. Deretter ville kanalene 99 kroner ekstra per måned, og de kundene som ikke ønsket å beholde dem, måtte selv avbestille pakken.

- Vi handlet etter beste intensjoner, men ser at vi ikke traff denne gangen. Det beklager vi sterkt overfor våre kunder. Derfor gjør vi nå en endring slik at ingen kunder som ikke ønsker det nye sportsinnholdet trenger å foreta seg noe. De som ønsker innholdet, kan enkelt bestille det selv for 99 kroner per måned, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i meldingen.

Les mer: Sniker Eurosport inn i grunnpakken - nå raser Altibox-kundene

- Kundens ve og vel er det aller viktigste for oss. Derfor lytter vi på dem og har aktiv dialog gjennom sosiale medier og chat. Denne dialogen gjør oss også i stand til å handle raskt når vi gjør noe som strider mot kundens ønsker og forventninger, slik som dessverre var tilfellet denne gang, sier Skjelbred.

Prisen på den nye pakken rimer dårlig med det daværende Altibox-sjef Nils Arne Bakke sa etter at de hadde inngått en ny tv-avtale med Discovery i fjor.

- Hvis noen frykter at det blir en hundrelapp ekstra i måneden kan jeg berolige med at det blir langt unna det, sa Bakke til VG.

Nåværende administrerende direktør i Altibox, Thomas Skjelbred, ønsket ikke å svare for forgjengerens uttalelse overfor Kampanje i dag.

- Jeg kan ikke kommentere det han har sagt. Vi går ut med en type valgfrihet til kunder som ønsker en kraftfull sportspakke med fotball, OL og mye annet sportsinnhold til 99 kroner i måneden. Dette er et premiumprodukt som tidligere har kostet over 300 kroner, sier Skjelbred til Kampanje.

Les mer: Altibox i fjor: - Det blir langt unna 100 kroner. Nå: - 99 kroner