NRK er i gang med en omorganisering av nyhetsdivisjonen, der flere nye nøkkelposisjoner skal besettes. Nå er søknadsfristen for stillingene som redaktør for faglinjen, redaktør for direktelinjen og redaksjonssjef for digital utvikling gått ut, og 30 søkere har meldt sin interesse.

- Vi er fornøyd med søkerlisten og har flere godt kvalifiserte søkere fra både eksternt og internt hold. Vi har dermed et solid grunnlag for å foreta valg her, sier nyhetsdirektør Alexandra Beverfjord til NRK.

Les mer: NRK omorganiserer nyhetsdivisjonen - jakter på nyhetssjef

Fem av de 30 søkerne er unntatt offentlighet. Hvem de andre søkerne er kan du se på NRK.no.

- Ideelt sett skulle vi hatt en liste der alle søkerne var representert med fullt navn, men i fem av tilfellene har vi vurdert det slik at det er grunnlag for å unnta dem fra den offentlige søkelisten, sier Beverfjord.