Tidligere landslagskeeper Thomas Myhre tiltenkt en sentral rolle når Eliteserien og OBOS-ligaen sparkes i gang på sendeflatene til Discovery Networks Norway. Det skriver tv-kanalen i en pressemelding.

- Dette er et engasjement jeg virkelig ser fram til. Å få være en del av den store satsingen til Eurosport blir utrolig spennende, sier Thomas Myhre.

- Nå er det straks bare én måned til det braker løs. En stor oppgave venter oss, men den er jeg sikker på vi skal løse bra, sier Myhre.

I Eurosport møter han blant annet sin tidligere landslagskollega Kjetil Rekdal, som Kampanje tidligere i februar kunne avsløre at var på vei til Discovery.

Les mer: Discovery bekrefter Rekdal-overgang

- Vi har brukt mye tid på å kartlegge kandidater til våre ekspertroller, og vi har aldri lagt skjul på at vi ønsker folk med den riktige bakgrunnen og kompetansen. Derfor er jeg veldig fornøyd med avtalen vi har inngått med Thomas, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery, Jan-Erik Aalbu.