Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) har skapt bølger i  realityserien «Farmen kjendis», som TV 2 har stor suksess med. Nå bidrar reality-kjendisen til at serien på TV 2 Zebra setter ny seerrekord. «Fjorden Cowboys» hadde sesongpremiere på TV 2 Zebra med 227.000 seere i går. Det er solid rekord for serien i sin femte sesong. Markedsandelen ble  20,2 prosent i målgruppen 12 år og oppover.

«Lothepus» har sjarmert folket med sin ærlige og direkte fremtoning i Farmen kjendis i hele januar så at sesong 5 av Fjorden Cowboys nå satte seerrekord  med god margin handler nok mye om at folk vil bli enda bedre kjent med han, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

- «Fjorden Cowboys» har blitt en institusjon blant fans og vi fulgt Leif «Lothepus» og hans makker Joar i fem sesonger hvor vestlendingen og kompiser kommer opp i all slags uvær og tenkelige situasjoner. Nå gleder vi oss til fortsettelsen og man skal ikke se bort i fra at noen av de nye vennene til Lothepus fra Farmen kjendis også dukker opp i «Fjorden Cowboys» i tiden fremover. Alle sesongene av «Fjorden Cowboys» ligger ute på TV 2 Sumo så alle som er interessert kan se alle sesongene der, sier Nakken.

Les også: Knallstart på tv-året for TV 2 – konkurrentene går tilbake