Etter det Kampanje kjenner til går den tidligere Vålerenga-treneren Kjetil Rekdal over i en rolle som ekspertkommentar når Discovery starter opp sine fotballsendinger fra eliteserien i fotball.

- Vi kommenterer ingen navn før ting er på plass, sier Jan-Erik Aalbu i Discovery når Kampanje tar kontakt.

Det var i februar i år at den profilerte treneren bestemte seg for å avslutte samarbeidet med Vålerenga etter totalt ti sesonger.

I forbindelse med avgangen kalte daglig leder i Vålerenga, Erik Espeseth, Rekdal for en bauta i norsk fotball.

- Kjetil har vært en bauta i norsk fotball i mange år – både som spiller, ekspert og trener. I 2016 var han selv en av initiativtakerne til å hente Ronny som ny trener, og sammen sikret de fornyet kontrakt i eliteserien slik at vi kan åpne nytt stadion på øverste nivå i norsk fotball, sier daglig leder Erik Espeseth i pressemeldingen.

I løpet av 2016 har Discovery hentet inn en rekke nye ansatte til sportsavdelingen, som nå teller 15 ansatte. Blant de nyansatte de siste par årene har blant annet disse fått Discovery som ny arbeidsgiver: Carsten Skjelbreid gikk fra TV 2, Dagbladets sportssjef Lars Hojem Kvam, Erling Finsrud fra TV 2 til stillingen som innholdssjef, Trine Fjellberg Falnes fra TV 2 til jobben som digitalstrateg i Discovery, sportskommentator Asbjørn Myrhe fra TV 2 til Discovery og sportsanker Susanne Wergeland fra TV 2.

Det er grunn til å tro at Rekdal vil bistå Skjelbreid og Wergeland på skjermen når den norske toppfotballen starter opp i begynnelsen av april.

Torsdag ble det kjent at administrerende direktør i Discovery, Harald Strømme, slutter på dagen, knappe to måneder før avspark i Eliteserien.

Les mer: Strømmes sjokk-exit: Har fått nye Discovery-sjefer og mistet handlekraft