«Farmen kjendis» har vært en eventyrlig suksess for TV 2, og bidro til at kanalgruppen fikk en pangstart på året med en markedsandel på 21,6 prosent i januar.

Suksessen fortsetter i februar, og i går satte programmet ny sesongrekord med 1.051.000 seere. Så langt har sesongen et snitt på 948.000 seere, og dermed blir «Farmen kjendis» den største TV 2-suksessen gjennom tidene, forteller TV 2 i en pressemelding.

Les mer: Knallstart på tv-året for TV 2 – konkurrentene går tilbake

En euforisk Jarle Nakken, som er programdirektør, kan dermed konstatere at forrige rekord, som var på 933.000 seere og ble satt av «Jakten på kjærligheten» i 2004, er slått.

- Det er nesten litt uvirkelig å få oppleve en slik seersuksess i 2017. Dette er ikke bare en seier for TV 2 og for produksjonsselskapet Strix, men det er en seier for norskprodusert innhold. Vi lever i en beinhard konkurransesituasjon hvor utenlandske serier fra Netflix, HBO og andre aktører er lett tilgjengelig, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

- «Farmen kjendis» evner å samle folket rundt tv-skjermene på en helt unik måte og når programmet har godt over 60 prosent andel i de kommersielle gruppene på en vanlig ukedag så sier det alt om at velprodusert norsk innhold slår alt annet, står sterkt blant seerne og har en gjennomslagskraft som både vi i TV 2, norsk produksjonsbransje og alle som jobber med å skape unikt innhold burde være stolte av, fortsetter han.

«Farmen kjendis» er nå inne i finaleuken, og med bare to episoder igjen, er det naturlig å tro at seersnittet vil stige ytterligere. «Farmen kjendis» har så langt en andel 52,9 prosent blant alle seerne over 12 år.