Allerede torsdag kveld kunne Kampanje erfare at Kjetil Rekdal blir ny ekspertkommentator i Discovery, som skal i gang med Eliteserien om kort tid.

Da ville ikke Discovery bekrefte overgangen, men nå er det offisielt: Rekdal, som nylig sluttet i stillingen som sportssjef i Vålerenga, har takket ja til å bli ekspert i Eurosports sendinger fra Eliteserien, skriver selskapet i en pressemelding.

- For meg er dette en meget spennende mulighet. Jeg er glad for at Eurosport kom på banen etter jeg ga meg i Vålerenga og var så tydelige på at de ønsket meg i en slik jobb. Dette var det beste tilbudet, selv om jeg også har fått flere andre tilbud de siste dagene. Nå retter jeg fokus fremover og gleder meg voldsomt til første serierunde, sier Kjetil Rekdal.

Les mer: Rekdal til Discovery

Da Dagbladet konfronterte Rekdal med Kampanjes opplysninger i helgen, benektet han at det stemte. 

- Jeg så det som kom ut i går, men jeg skjønner ikke hvor det kommer fra, sa han til Dagbladet.

Men nå er spillet over, og Aalbu kan endelig løfte sløret på sin siste ansettelse.

- Målet vårt har vært å finne en ekspert som har bakgrunn både som spiller og trener på toppnivå, og som gjerne også har internasjonal erfaring. Når det ble klart at Kjetil var ledig på markedet, var det bare å snu seg rundt. Jeg har hele tiden ønsket meg en med stor fagkompetanse i vårt studio. Derfor er det svært gledelig å kunngjøre at Kjetil Rekdal blir vår fotballekspert, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks, Jan-Erik Aalbu.

- Kjetils hovedjobb blir nå hos oss. Vi har fått på plass den beste av dem alle. Dette er en fantastisk signering som passer perfekt inn i den store fotballsatsingen vi i Eurosport står foran, sier Aalbu.