I går hadde TV2.no «all time high» og hadde for første gang over 1,5 millioner daglige brukere. Totalen endte på 1,586 millioner brukere. Digitalredaktør Bård Espen Hansen i TV 2 beskriver gårsdagens rekord-trafikk som en «perfect storm».

- Selv om Farmen kjendisfinale dro mest – det var voldsom interesse for den saken – så var totalen avgjørende. I går hadde vi det som man rett og slett det vi kaller for en god, gammeldags «perfect storm» - alle leverer samtidig; underholdning, nyheter og sport, sier Hansen.

Men det var flere andre saker som også bidro til rekorden.

- Åsleik Engmark var en elsket og kjent skuespiller og komiker og det triste dødsfallet var det stor interesse knyttet til. Det har også vært stor interesse for Therese Johaug-saken der sponsoren Fischer trakk seg, Åsted Norge leverer godt digitalt, og ikke for å glemme; det har vært svært stor interesse om all støyen rundt Donald Trump. Det var i det hele tatt mye god egenjournalistikk i TV 2 i går.

Det ble også satt rekord i viste videoklipp i går, med over én million viste videoklipp.

TV 2: - En milepæl
Bård Espen Hansen forteller at de lenge har jaktet på trafikkrekorden, som har stått siden november 2015.

- 1,5 millioner har vært en milepæl vi har vært i nærheten av mange ganger. Den gamle rekorden var fra dagen etter Farmen finalen i 2015, sier han.

Les også: TV 2-nyhetene blir «ny»: - Største endring siden Nyhetskanalen

Også mobilbruken vokser, kan TV 2 konstatere.

- I går var vi oppunder én million mobilbrukere med 978.000 mobilbrukere. Det nye målet er én million brukere på mobil.