Årets reklamefest falt ikke i smak hos bransjens egne. Tidligere byråleder i McCann-huset og mediebyrået IUM og partner i Llowbank, Arne-Inge Christophersen, kaller det hele for «pinlig» og «pute-tv».

- Formen og innpakningen må være bedre. Norsk reklamebransje har fått mye kritikk i mange år og passer det særdeles dårlig med dårlig kransekakevitser, slapstickhumor og en utilpass programleder. At det er artister som enten ikke får noe respons fra salen eller har gått ut på dato hjelper heller ikke. Dette er noe av det dårligste jeg har sett på lenge, sa Christophersen til Kampanje tidligere i dag.

Les også: Tidligere byråleder kaller Gullfisken-show «pinlig»

I TV 2 tar programdirektør Jarle Nakken kritikken i mot på følgende måte.

- Det er som regel alltid delte meninger om tv-programmer og vi setter stor pris på konstruktiv kritikk fra våre seere, og lytter alltid til gode innspill, sier Jarle Nakken som også er redaktør for «Gullfisken» i TV 2

Han sier han gleder seg over at seertallene økte på det som har vært program som har gått på TV 2 i 25 år. 

- Vi er glade for at «Gullfisken» i år hadde den høyeste seertallsoppslutningen siden 2013 med en seerandel på over 50 prosent i målgruppen 20-49 år, sier Nakken.

Totalt så var det nesten 600.000 seere som fulgte «Gullfisken»-showet på TV 2 lørdag kveld.