TV 2 åpner fra 4. februar opp for én gratis Premier League-kamp i uken for Gets kunder. Det skjer vel og merke ikke på hovedkanalen TV 2, men på TV 2 Sport.

Tilbudet er en del av distribusjonsavtalen TV 2 og Get ble enige om tidligere i måneden.

- Vi er godt fornøyd med at vi har kommet til enighet med Get, og er veldig stolt over at vi nå bringer Tippekampen tilbake på tv-skjermene, sier Kjetil Nilsen, direktør for distribusjon og teknologi i TV 2, i en pressemelding.

Les mer: Discovery enige med Get om ny tv-avtale

- Denne vinteren og våren gjør vi en rekke forbedringer i tv-tilbudet vårt. Vi vil løfte frem og tilgjengeliggjøre norsk underholdning, serier, filmer og ikke minst sport på en måte som ikke har vært gjort før. Relanseringen av Tippekampen er en viktig del av satsingen på premium sport, i tillegg til Eliteserien der alle kampene vil være tilgjengelig for Get-kundene fra 1.april 2017, sier Torbjørn Ellingsen Aamodt, produkt-og innholdsdirektør i Get.

Get-kunder får gratis tilgang på lørdagskampen klokken 16. Det første oppgjøret blir Liverpools bortemøte med Hull 4. februar. De neste Tippekampene er deretter Manchester United-Watford lørdag 11. februar og Southampton-Arsenal lørdag 25. februar.

De klassiske, engelske tippekampene ble sendt på NRK fra 1969 til 1995. Da overtok TV 2 rettighetene i en periode før Canal+ ble dominerende på engelsk tv-fotball i Norge. I 2010 vant igjen TV 2 rettighetskampen, på bekostning av Canal+. I fjor høst sikret TV 2 Premier League-rettighetene i kamp med Discovery ved å legge 1,8 milliarder kroner på bordet.