Kampanjes redaksjon har fulgt med på dekningen av Jensen/Cappelen-saken, som startet i retten denne uken. Men vi nøyer oss ikke med det, vi har også invitert NRK-reporter Runar Jørstad, som er med å lage podkasten «Purk eller skurk» for å høre mer om hvordan de jobber med denne saken.

Les også: 200.000 har hørt «Purk eller skurk»

Vi har også med oss Per Henrik Stenstrøm, tidligere krimreporter i Se og Hør og Vi menn, samt programleder for «Etterlyst» som tidligere gikk på TV3. Han forteller om sitt liv som krimreporter, og hvordan han kan kjenne seg igjen i Eirik Jensen.

Les mer: - Mediedekningen første dag var nesten komisk

I tillegg blir Kampanje-redaktør Knut Kristian Hauger med oss for å oppsummere ukens store mediebegivenhet - slukkingen av FM-nettet. Blir det DAB-rabalder?

Hør podkasten her og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.