Hele 876.000 seere fikk med seg premieren på «Farmen kjendis» i går kveld. Dette er den mest sette Farmen-premieren og den nest beste premieren på et TV 2-program noensinne, opplyser TV 2 om.

Kun premieren på «Hver gang vi møtes» i 2013 har hatt høyere tall med 986.000 seere.

Til sammenligning fulgte 789.000 premieren på høstens «Farmen»-sesong, helt uten kjendiser.

- «Farmen kjendis»  gjorde reint bord i går, og dette er tall som rett og slett er oppsiktsvekkende sterke. Det er fantastisk å få uttelling for noe vi har jobbet målrettet med i over ett år. I dag er jeg stolt av gjengen i TV 2 og alle i produksjonsselskapet Strix som har gjort en formidabel innsats i å løfte «Farmen kjendis», og vil samtidig benytte anledningen til å gratulere alle sammen! Må også gi honnør til alle kjendisdeltagerne som fyller gården med personlighet, glede, frustrasjon og innsatsvilje samtidig som at de byr på seg selv på en måte som gjør at det bare er å glede seg til fortsettelsen, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Les også: Dette er deltakerne i Kjendis-Farmen

«Farmen kjendis» var bare én av tre TV 2-premierer i går. Realityserien «Øya» ble sett av 281.000 seere, mens «Sommerhytta» ble sett av 199.000 seere.

Både «Øya» og «Sommerhytta» møtte delvis konkurranse fra «Anno» på NRK1. Premieren på NRKs realityserie ble sett av 753.000 seere. Det er en nedgang fra fjorårets premiere som ble sett av 805.000 og premieren for to år siden, som ble sett av 886.000.

- «Øya» slo godt fra seg i sterk konkurranse. Vi er veldig godt fornøyd med jobben Rubicon har gjort med denne nyskapende og krevende produksjonen. Deltakerne har uten tvil hatt en tøff opplevelse, og jeg vil takke dem alle for en fantastisk innsats under svært utfordrende forhold. Vi håper at enda flere vil følge deltagernes kamp for å klare seg uten noe form for støtte eller hjelp utenfra på «Øya» i ukene som kommer. «Sommerhytta»  hadde også en sterk start og samlet sett gir dette en veldig god start på TV 2s vårsesong med en andel på 24,7 prosent på TV 2 i aldersgruppen 20 - 49 år, kommenterer Jarle Nakken.

Les også: Skarpe reaksjoner på nye «Hotel Cæsar»