Discovery er enige med Get og deres eiere TDC om nye distribusjonsavtaler både for den norske og den danske virksomheten. For norske Get-kunder betyr det mer Eliteserien-fotball fra sesongstart i april.

- Vi er glade for nå å kunne bekrefte at vi fortsetter det gode samarbeidet vi har med GeT, også i årene som kommer. Spesielt gledelig er det at Get ønsker å bidra til at vi kan realisere vår visjon, som er å gi norsk toppfotball tilbake til folket, sier Harald Strømme, sjef i TVNorge og Discovery Networks.

Dermed lander Discovery og toppsjef Harald Strømme nok en ny distribusjonsavtale etter at satelitt-tv-distributøren til Telenor, Canal Digital, presenterte sin løsning i forrige uke. 

Les også: Slik blir tv-fotballen på Canal Digital

- Vi har hatt samtaler med Get og deres eiere TDC om videre samarbeid både i Norge og Danmark, og er glade for å ha funnet en løsning som er god for alle parter, ikke minst seerne i begge markeder, sier Strømme.

Discovery er tidligere blitt enige med nevnte Canal Digital, Altibox og RiksTV om avtaler som innebærer bred distribusjon av Eliteserien for de neste årene. 

Den danske avtalen innebærer at alle YouSee-kunder vil få installert Eurosport Player-appen på mobilen sin.

Det var før jul i 2014 at Discovery bladde opp 2.4 milliarder kroner for rettighetene til å vise norsk fotball de neste seks årene.