Denne uken gikk Inma Awards av stabelen, som er en internasjonal konkurranse for de beste markedsføringsaktiviteter innen mediebransjen. Og her vant VG pris i kategorien for film med sin kampanjefilm «VG 70 år».

I kampanjen tar VG et tilbakeblikk på de siste 70 års store hendelser innenfor sport, underholdning og nyheter – presentert av VG-ansatte.  Dette ble gjort for å knytte historien inn i en VG-sammenheng.

- Derfor har vi latt et knippe av menneskene som har vært med på å bygge VG, representere viktige hendelser de selv har opplevd. Resultatet er 70 år komprimert ned til to minutter, sier Camilla Grund, som er tidligere markedssjef i VG.

Se filmen her.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

Stolte: Her mottar VGs markedsavdeling Inma-prisen denne uken. Fra venstre: Mark Challinor (president i INMA), Hanan Jahr (markedsdirektør i VG), Vjollca Moazzem (markedskonsulent i VG), Filippa Wille Paulsen (kampanjekoordinator i VG), og Anja Palmer Skagestad (markedskonsulent i VG).

Filmen er produsert av Saatchi & Saatchi og IceCube.

VG fikk også tredjeplass for Best use of data analytics, og VGTV vant førsteplass i Best use of social media for deres dekning av Bieber.