Tv-distributøren Altibox og TV 2 har bestemt seg for å forhandle videre på ubestemt tid. Dermed mistet ikke Altibox-kunder TV 2-kanalene natt til tirsdag.

Etter at det ble brudd mellom partene søndag kveld, ble kontakten gjenopptatt mandag. Utover kvelden mandag har TV 2 og Altibox fortsatt forhandlingene.

– Det er utfordrende forhandlinger, men dialogen er konstruktiv, og vi har derfor blitt enige om å forhandle videre i dagene som kommer, sier Kjetil Nilsen, direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

Les også: Brudd mellom TV 2 og Altibox midt i fotball-EM

– Partene er enige om fortsette forhandlingene, bekrefter kommunikasjonsrådgiver Lars Rasdal i Altibox til NTB. Han viser til TV 2 for ytterligere informasjon.

Kommunikasjonssjef Jan-Petter Dahl i TV 2 sier til NTB at partene møtes igjen en av de nærmeste dagene, men at det ikke er satt noen frist for å komme til enighet.

– Jeg ønsker ikke å kommentere detaljene i forhandlingene. Nå ønsker vi å sette oss ned og forhandle i fred og ro i dagene som kommer. Målet er å komme til enighet til det beste for seerne, sier Dahl.

Alle Altibox-kunder sto i fare for å miste samtlige TV 2-kanaler fra natt til tirsdag. Avtalen mellom TV 2 og Altibox utløp 1. juni, men partene utsatte fristen til 20. juni for å få mer tid til å forhandle.