I dag samlet Discovery Networks Norge presse, reklamekjøpere og et knippe kjendiser for å presentere sin tv-høst. Discovery har de siste årene investert tungt i sport, og allerede neste år braker det løs med Tippeligaen, før Discovery tar over OL-festen i 2018. Høstens store sportsbegivenhet på Discovery er herrenes fotball-kvalik, der de skal kjempe om en plass i fotball-VM i Russland i 2018.

Men Discoverys høstsesong preges først og fremst av velprøvde ingredienser som naturvitenskapelig humor med Bård Tufte Johansen i «Brille», Lene Kongsvik Johansens karakterer i «Costa del Kongsvik», spirituelle grøss i en ny sesong av «Åndenes makt» og arrangerte ekteskap i «Gift ved første blikk». Også realityseriene «Alt for Norge», med Fridtjof Nilsen som ny programleder, og «71 grader nord», som er inne i sin 18. sesong, vender tilbake.

I tillegg blir det gjensyn med «Sinnasnekker'n», med Otto Robsahm, og «Aamodt og Kjus på bortebane», med Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus.

Ungdoms-forskning
Men Discovery gir også en sjanse til flere nye konsepter, deriblant «Koht og kidsa», der Christine Koht skal forske på dagens ungdom. Programmet var tenkt på lufta allerede i vår, men har blitt utsatt til høsten.

I «20 år med Eckbo» skal Discoverys humorprofil Espen Eckbos karriere hylles. Også Jahn Teigen får sin egen hyllest i en serie på seks episoder der vi skal bli kjent både med artisten og mennesket. Henriette Bruusgaard skal lede den nye realityserien  «Norges beste brannmann», der hun skal finne mannen eller damen som er verdig den tittelen.

Det blir ny humor i panelshowet «Seier'n er vår» med Trond Espen Seim, og i «Kjekt å ha» skal vanlige familier teste ut uvanlige produkter.

Ikke alle Discoverys tv-nyheter blir å se på lineær-tv. Discovery har inngått en eksklusiv avtale med poptvillingene Marcus & Martinus som blir å se i en egen nett-tv-serie på Discoverys strømmetjeneste Dplay.