I en melding fra Aller Media heter det at den profilerte bloggeren Espen Hilton melder overgang til Aller Media og Adlink. Hilton har vært en del av stallen til United Influencers siden oppstarten

- Da Aller Media og Adlink kom på banen, syntes jeg dette var en spennende prosess jeg ville være med på. Det å få jobbe tett med et mediehus som bare har elitebloggere kjennes veldig riktig for meg etter snart sju år som blogger, sier Espen Hilton i meldingen

Bloggredaktør Ingeborg Heldal står klar i Aller Media med åpne armer.

- Vi er utrolig glade for at Espen har lyst til å jobbe med oss. Espen er en kjemperessurs både som blogger og menneske. Han er et oppkomme av ideer, jobber hardt og målrettet og er utrolig positiv. Han har en smittende energi og det er et privilegium for oss å ha ham i bloggstallen. Han har stått på ønskelista vår lenge, og vi har mange spennende planer for Espen framover, sier bloggredaktør i Aller Media, Ingeborg Heldal.

Selv om Espen Hilton nå avslutter samarbeidet med United Influencers har han bare godt å si om sin tidligere bloggplattform.

- Tiden og reisen jeg har hatt med UI har vært helt topp og jeg har lært ekstremt mye. Men jeg må utvikle meg og ta sjanser. Tar jeg ikke sjanser står jeg stille - og jeg hater å stå stille. Jeg vet at alle hos UI heier på meg og ønsker meg lykke til, avslutter Hilton.

Hilton føyer seg inn i rekken av profilerte bloggere som har forlatt United Influencers de siste månedene. Blant disse er «Julies matblogg», John Arne Riise og «Mamma til Michelle».

Les også: Julies matblogg forlater United Influencers