Telenor-merkevaren Djuice har fått med seg flere bloggere og youtubere i sin nye sommerkampanje «Dobbeldata». Kampanjen inneholder totalt syv orginalproduserte videoer fra noen av Norges største youtubere.

Dermed dropper Djuice de animerte figurene mobiltelefonselskapet har benyttet seg av de siste gangene. 

Les også: Djuice med animert julestemning

Blant de medvirkende denne gangen er youtubere som Noobwork, PelleK og Hanna Martine, samt humor­youtubere som Kong Halvor og Pistolshrimps. Kampanjen laget av United Screens, Try og OMD.

Kampanjens første video blir sluppet i dag. I den møter man blogger Stina Bakken i en ikke fullt så romantisk jobblunsj med samboer PelleK.

Se videoen her: (saken fortsetter nedenfor)

Resten av videoene kommer til å publiseres fortløpende i løpet av de neste ukene i både youtubernes og Djuice’ egne kanaler.

- Djuice feirer norsk sommer med en fortsettelse av vårt plastelinaunivers, og et sommertilbud som er tilpasset unge voksne. Gjennom å samarbeide med sterke personligheter på digitale plattformer håper vi på gjennomslag hos den målgruppen vi retter oss mot, sier reklamesjef Christine Aanestad  Henriksen hos Djuice Norge i en pressemelding.  

- Vi har sett at bruken av det vi kaller «tradisjonelle» bloggere har begynt å bli en større og mer vanlig del av reklamekampanjer her i Norge. Derfor var det ekstra spennende å utforske  bruken av Youtubere og vloggere i kommersiell sammenheng, sier Ida Mikalsen, kreativ  innholdsprodusent i OMD og Resolution Media.