Håndballjentene fortsetter å levere gode resultater i EM i Sverige og tilsvarende gode tall på sendingene til TV3. Fredag møtte Norge OL-vinner Russland. Kampen hadde et snitt på 875.000 seere og en andel på 49,5 prosent blant alle seere over 12 år.

Søndag var det duket for en skandinavisk thriller mellom Norge og Danmark. Snittet for hele kampen ble på 924.000 seere. Mot slutten av andre omgang var hele 1.140.000 seere innom.

Begge kampene endte med norsk seier, og dermed ligger alt til rette for enda høyere tall i løpet av uken.

- Først og fremst vil vi gratulere Håndballjentene med fantastisk innsats og seiere i helgen. Med over en million seere innom begge kampene og TV3 som største kommersielle kanal både fredag og søndag, er vi selvsagt strålende fornøyde med at så mange seere har funnet veien til TV3. Denne uken spiller Norge både tirsdag og onsdag og semifinaleplassene avgjøres – og semifinalen på fredag er i høyeste grad innen rekkevidde. Med andre ord går vi en spennende uke i møte, sier kommunikasjonssjef Line Vee Hanum i MTG.

Les også: 700.000 så TV3s håndballåpning