Etter 17 år og 484 sendinger er det slutt for Almaas i «Nytt på nytt». Torsdag spilte han inn sin siste sending før turen går videre til TVNorge.

- Det kjennes som et vanlig opptak. Jeg må prøve å late som ingenting, for jeg blir jo rørt, sier Almaas til NRK.

- Jeg har fått en lang sjekkliste med ting jeg må gjøre, som jeg ikke har sett på fordi det forsterker at jeg slutter: rydde kontoret, levere ansattkort, parkeringstillatelse og mobil. Livet mitt opphører, rett og slett, og starter på nytt i 2017, fortsetter Almaas.

I fredagens program har laglederne Pernille Sørensen og Johan Golden selskap av gamle kjente. Linn Skåber og Knut Nærum, som begge har vært lagledere i satireprogrammet, sitter da i gjestestolen på hvert sitt lag.

Når «Nytt på nytt» er tilbake etter nyttår, er det med Bård Tufte Johansen i programlederstolen.