Ingrid Gjessing Linhave er programleder for «Kvelden før kvelden» for tredje gang. I år får hun selskap av Haddy N'jie. Sammen skal de lede et av Norges mest tradisjonstunge tv-programmer.

- Jeg elsker julen, og derfor er det å lede «Kvelden før kvelden» en av mine yndlingsjobber. Julen har alltid vært et så stort høydepunkt, at jeg som barn mistet kontrollen over meg selv. Gledet meg kvalm. Så flere julaftener satt jeg ute i minusgrader sammen med mamma og prøvde å puste med magen, roe ned forventningene og kvele den grusomme tanken på at det var 365 dager til neste gang, sier hun i en pressemelding.

Haddy N'jie har tidligere ledet «Julemorgen» sammen med Atle Pettersen.

- Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe med Ingrid, så det var virkelig på tide. Vi har veldig mye til felles, men er samtidig så ulike at det blir lærerikt og gøy. Både Ingrid og jeg er rett og slett skikkelig stusselige kokker, så vi håper å få med oss noen tips vi kan briljere med i jula, sier N'jie.

I fjor var det 1,5 millioner som i snitt så hele programmet. 1,7 millioner var innom for å få med seg «Grevinnen og hovmesteren».