Mekonomen Group, som består av Mekonomen og MECA, har valgt Red som sitt nye mediebyrå.

- Vi er utrolig stolte over at Mekonomen Group valgte Red som sitt nye byrå i Norge. Mekonomen opererer i et utfordrende og spennende marked, og de har tydelige og store ambisjoner for fremtiden. Vi gleder oss til å være med på reisen, sier kundedirektør i Red, May Lene Glomsrud.

Red, som ledes av Maria Aas-Eng, gikk nylig helt til topps i mediebyråkategorien i Byråprofil.

- Red er et fremoverlent selskap som utfordrer. I tillegg til høy kompetanse innenfor de tradisjonelle mediene har de et av markedets absolutt dyktigste digitale fagmiljøer. Vi har gjennomført en grundig pitchprosess, og ble gjennom våre møter og diskusjoner med Red overbevist om at vi har valgt den beste partneren for å hjelpe oss videre fra der vi er i dag, sier markedssjef i Mekonomen Norge, Jan Erik Pedersen.

- Red representerer et sterkt faglig miljø på tvers av kommunikasjonsfaget, og omfatter mer enn kun tradisjonell mediebyrå-rådgivning. De har gjennom pitch-prosessen evnet å forstå utfordringene MECA har i markedet, og kan bidra til å skape den røde tråden og effektivisere synergier på tvers av flere aktiviteter og investeringer, sier Hilde Nagel, marketingsjef i MECA.