Med Sporten.com var planen å ta opp kampen om sportsnyhetene på nett og da særlig med VG og Dagbladet. Selskapet ble startet opp i 2014 med et kjendistungt investorlag på eiersiden og primus motor i tidligere Apt-gründer Ole Kristian Hustad på eiersiden. Men etter å ha tapt, som Kampanje tidligere har skrevet, åtte millioner kroner på to år har næringslivs- og idrettstoppene bak siden gitt opp. Det er Dagens Næringsliv som melder dette.

- Vi fikk det ikke til, dessverre. Vi har jobbet dag og natt i to og et halvt år for å få til dette her, så det er fryktelig synd, sier mannen som har vært daglig leder for Sporten.com siden oppstarten, Ole Kristian Hustad, til avisen. 

Han ser for tiden ut til å være mer opptatt av å satse på reklame igjen med oppstarten av Morgenstern. Som Kampanje har skrevet så er Hustad i gang med etableringen av et nytt reklame samemen med flere tidligere Try-ansatte. 

Les også:Try-utbrytere starter eget reklamebyrå

Bak Sporten.com stod i starten kjente folk som Trond Riiber KnudsenLars Gilleberg , Øyvind Schage Førde, Henning TunsliBjørge Stensbøl og Liv Grete Skjelbreid i eierselskapet Nor foruten Hustad selv. 

Nå selger man seg ut til et polsk selskap for på den måten åpne opp for reklame fra bettingselskaper på selskap der også Michael Breines Oredam har eierandeler.