Søndag var det finale i «Alt for Norge». 343.000 seere satt benket foran siste etappe i norsk-amerikanernes kamp om å vinne både penger og en gjenforening med sin norske familie. Andelen ble på 25,1 prosent i TVNorge-målgruppen 50 til 50 år.

Dette har vært syvende sesong av realityserien. I fjor fulgte 374.000 seere finalen.

- Vi er godt fornøyde med gårsdagens finaletall. «Alt for Norge» er blitt et viktig flaggskip for oss, og vi vil være tilbake med en ny sesong på TVNorge allerede til neste år, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

TVNorges norsk-amerikanere var ikke de eneste som forsøkte å gi alt for Norge denne helgen. Det ble imidlertid med forsøket for de norske landslagsgutta, som gikk på et tap i fredagens VM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia.

359.000 så kampen på Max.

Les mer om helgens seertall: «Skal vi danse» tangerte fjorårets finale