«Stian Blipp-show» har premiere våren 2017. De ti programmene, som blir produsert av Concorde Tv, spilles inn på Verftet i Bergen.

- Jeg rett og slett elsker at vi får lage showet fra Bergen. Dette var et stort, men hårete, ønske da vi begynte å planlegge dette for over ett år siden. Vi bergensere er superb på å spille hverandre gode, så jeg gleder meg ekstremt til å få leke på hjemmebane til våren. Det er så mye trøkk og følelse i denne byen at jeg tror vi kommer til å lage noe unikt bare på grunn av det faktum at vi befinner oss mellom de syv fjell. Dette er jo et show som jeg vil ha med meg folket til å lage på mange måter. Derfor håper jeg at Bergen er klar for å delta i, forme og bidra til å lage det kuleste programmet på tv, sier Blipp i en pressemelding fra TV 2.

«Stian Blipp Show» er et talkshow der humor, vennskap, samhold og forholdet til publikum står sentralt.

- Stian kommer tett på både sine gjester og sitt publikum, og vi kan love sprudlende påfunn og kjente gjester som viser nye sider av seg selv. «Stian Blipp Show» vil bli lekent og uforutsigbart, og drives av Stians optimistiske og nysgjerrige holdning til sine medmennesker. Dette blir vårens viktigste vitaminpille, forteller humorsjef i TV 2, Alice Sommer.