Bjarne Laastad har takket ja til sluttpakke i TV 2 og gir seg som assisterende kommunikasjonssjef. Han har jobbet i TV 2 i 19 år.

- Jeg begynte i TV 2 allerede høsten 1997. Først som hallomann ved siden av studiene, så i et par vikariater som programleder i «God morgen Norge», og jeg har vært tilknyttet kommunikasjonsavdelingen helt siden 1998. Jeg har med andre ord tilbragt hele mitt voksne liv i TV 2 - en fantastisk bedrift som har gitt meg mange gode venner, og utallige spennende, utfordrende og morsomme oppgaver og opplevelser gjennom forskjellige epoker i TV 2. Jeg sitter igjen med minner for livet som jeg ikke kunne fått noe annet sted, forteller Laastad til Kampanje.

Nylig ble det klart at TV 2 skal kutte totalt 177 årsverk under den pågående nedbemanningen. På det tidspunket hadde 64 fått innvilget sluttpakker, hvilket betød at 113 årsverk gjensto før kabalen skulle gå opp. TV 2-ledelsen gikk derfor ut med et nytt tilbud om sluttpakke til de ansatte. Laastad er blant dem som nå har fått innvilget sluttpakke.

Les også: TV 2 kutter 177 årsverk

Les også: TV 2 tilbyr igjen alle ansatte sluttpakke

 - Jeg vil alltid ha et hjerte for TV 2, men nå er den store beslutningen tatt, og det føles riktig å se på nye muligheter for veien videre. Det kjennes selvsagt litt skummelt, men mest av alt riktig. Foreløpig har jeg ikke bestemt meg konkret for hva jeg kommer til å jobbe med i fremtiden, så jeg går en spennende tid i møte. Så skal det bli spennende å følge TV 2 fra utsiden som seer, sier han.

I løpet av tiden i kommunikasjonsavdelingen har Laastad hatt ansvaret for de åtte første sesongene av «Idol», et par runder med «X Factor», samt sjøsettingen av «The Stream». Han hadde presseansvaret for «Hotel Cæsar» første halvdel av 2000-tallet, og har også jobbet med programmer som «Senkveld», «Torsdagsklubben», «Gylne tider», «HitAwards», «Nordic Music Awards», «Gullfisken», «Gullruten», «Amanda» og «En kveld hos Kloppen».

Siden 2013 har Laastad vært assisterende kommunikasjonssjef i TV 2.

Les også: Slik rammer kuttene TV 2-nyhetene

Les også: TV 2-ansatt: - Det blir en bedriten høst