Etter det Kampanje erfarer legger Aller Media ned damebladet Henne. Bladet ble grunnlagt av Ellen Arnstad i 1994, og hun beholdt redaktørstolen til 2012. I dag er det Benedicte Wessel-Holst som er redaktør i bladet.

Henne er nå et av de minste bladene i segmentet med 72.000 lesere ved forrige opptelling i september. Det er 7000 færre enn for ett år siden. Opplaget i 2015 var på 28.853. Det var en vekst på 5,8 prosent fra året før, men på halvparten så mange utgivelser. I 2015 ble nemlig antall utgivelser halverte fra åtte til fire.

For ti år siden hadde bladet et opplag på 48.000.

Aller har fortsatt det største bladet i kvinnesegmentet med KK, som har 180.000 lesere.

Les også: Se og Hør raser ned fra lesertoppen - her er magasintallene

Da Dag Sørsdahl ble konsernsjef i Aller Media i 2015, stilte Kampanje følgende spørsmål:

- Hvor mange av de største og mest kjente bladene i Aller Media, som for eksempel Se og Hør, KK, Allers og Henne, kommer ut som papirutgaver om fem år?

- Blader og magasiner og det trykte mediet vil leve videre. Trykte publikasjoner er et godt og viktig bidrag i Aller Medias portefølje og vil ha en sterk og viktig rolle også fremover, men det er vanskelig å si noe med sikkerhet om fremtiden, fordi så mye er under rask endring. Vi må derfor jobbe videre med å sikre utvikling og vekst på kanaler der vi møter våre lesere og annonsører, svarer den nye Aller Media-sjefen.

Nå forsvinner altså allerede ett av bladene.

Henne føyer seg inn i rekken av nedleggelser på 2000-tallet. Aller la ned Cosmopolitan i 2012, mens Egmont stoppet utgivelsen av Mann i 2015.

Les mer: Aller gir opp Cosmopolitan

Les mer: Egmont legger ned magasinet Mann