MTG TV har hatt mye å glede seg over så langt i år. Etter mange år med sviktende seertall har utvilingen snudd, og så langt i år har kanalgruppen hatt vekst i seks av åtte måneder.

Senere i dag presenterer ledelsen programskjemaet de har snekret sammen med håp om å fortsette veksten i høst. Samtidig går TV3 i dag på luft med ny visuell identitet.

- MTG TV og TV3 har gjennom de siste seks kvartalene hatt en vekst og en utvikling uten sidestykke. Vi følte det var på tide å understreke denne utviklingen med en oppdatering av kanaldesignet. Det er fem år siden vi sist gjorde noe med den visuelle profilen, og vi er i dag stolte av å presentere nye TV3. Sammen med Racecar har vi utviklet en profil vi håper oppleves som smakfull og moderne, sier programdirektør i MTG TV, Andreas Hjertø.

Se promofilm med den nye identiteten her:


Den nye identiteten har beholdt hovedtrekkene i logoen, inludert gulfargen, men den tredimensjonale effekt er blitt byttet ut med eflatere og forenklet utrykk.

Det er Racececar som står for konsept, design og animasjon. Blikkstille står for lyddesignet, mens Universal står bak musikken