Om en uke går fristen for å søke sluttpakke i TV 2 ut. I ukens podkast har vi invitert journalist, forfatter og TV 2-veteran Trude Teige og Kampanjes redaktør Knut Kristian Hauger for å snakke om kanalens gullalder og fremtid. 

Teige var med i TV 2 fra starten i 1992, og har gjennom over 20 år i kanalen vært med på diverse opp- og nedturer. Hun snakker om hvordan det var å være med på etableringen av kanalen, Gullalderen og hvorfor hun valgte å slutte i 2014.

Hør Kampanjecast her!

Teige mener kanalen i årenes løp har tatt en rekke feilvalg som har gjort at de ikke har nådd målene de satte seg. 

- Utviklingen i kanalen gikk for min del feil vei da de begynte å legge ned programmer som Holmgang og Tabloid, det gjorde noe med identiteten til kanalen, forteller hun.

Frem mot 2020 skal TV 2 kutte kostnadene med 350 millioner. Hvorfor kom de i denne situasjonen, og hva må til for å møte kuttene?

Les mer her: Skjebnedag for TV 2-ansatte: - Det viktigste allmøtet noensinne

Knut Kristian Hauger har i en årrekke fulgt TV 2 og tv-bransjens utvikling, og bidrar med analyse og debatt.

Hør podkasten herog husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.