De ti kjendisene som deltar i kjendisversjonen av «71 grader nord», er halvveis i den fire uker lange innspillingen, og ifølge VG skal flere av kjendisene ha kommunisert med fansen om turen.

Flere av kjendisene har blant annet postet bilder i sosiale medier, som viser at de fortsatt var med i konkurransen.

Blant annet har TV 2-profil Ole Martin Årsts lagt ut et bilde av et vondt gnagsår 9. september -ti dager etter at kjendisene la ut fra Lindesnes. Også kickbokser Thea Næss, komiker Henrik Thodesen, TV-profilene Samantha Skogrand og Adam Schjølberg samt tidligere svømmer Alexander Hetland har de siste dagene lagt ut bilder fra turen. TVNorge kommer ikke til å reagere overfor kjendisene.

- Ingen bilder i sosiale medier kommer med datostempling for når de er tatt. Det eneste du kan lese er at de er publisert på et gitt tidspunkt. De kan altså være tatt for flere dager, uker eller år siden. Selv med sammenfattelsen VG gjør nå, blir alle teorier om hvem som befinner seg hvor, nettopp teorier. Ingen fasit, svarer McBride, som ikke vil kommentere de nevnte postene spesielt, sier TVNorges mediesjef Hanne McBride.

Realityserien skal sendes på tv etter jul.