I dag går Fagpressenytt.no på lufta, en nyhetsportalen gir løpende oppdatering fra et svært høyt antall fag- og nisjemedier.

- Vi ønsker å synliggjøre det store mangfoldet av journalistikk i fagpressen. Her finner leserne nyheter, reportasjer og analyser innenfor alle de nisjene vi representerer, sier styreleder Jan M. Moberg på lanseringsdagen.

Fagpressenytt fôres med saker fra alle fagmedier som ønsker å være med. Det er nå cirka 100 medier, som til sammen dekker en lang rekke ulike fagfelt og nisjer.

- Journalistikken fra fagmediene bidrar med kunnskap og dybde til samfunnsdebatten. Mediene er allerede sterke merkevarer i sine nisjer, og vi håper at vi med fagpressenytt.no kan bidra til at mediene setter dagsorden med vesentlig og relevant journalistikk, sier adm. direktør i Fagpressen Elin Floberghagen.

I portalen vises sakene enten i kort- eller fullversjon, etter hva den enkelte redaktør har bestemt.

- Ett av våre mål med nyhetsportalen, er å bidra til økt trafikk hos det enkelte fagmediet. Derfor avgjør den enkelte redaktør hvor mye av deres saker som vises i Fagpressenytt, før brukeren klikker seg videre til det mediet som eier saken, sier Floberghagen.