Det svenske betal-tv-selskapet C More fortsetter å blø. Tallene for 2015 viser nå at selskapet gikk på et kjempetap på hele 550 millioner svenske kroner i fjor.

Dermed har C More de siste seks årene tapt 1,83 milliarder svenske kroner. 

 - Vi er på vei til å snu om den stygge andungen, sier C More-sjefen Manfred Aronsson til svenske Resumé.

Aronsson har tidligere uttalt at tapene i C More skulle halveres i 2015 sammenlignet med for to år siden da selskapet tapte 493,7 millioner svenske kroner.

- Om vi ser på hvordan det gikk i 2015 sammenlignet med 2014 så har tapene halvert seg. C More har gjennom 2015 gått igjennom store strukturelle forandringer. En av de viktigste tiltatene, foruten å bygge offensivt i Sverige og Danmark, har vært å selge noen av de tapsbringende virksomhetene. I sammenheng med salget har transaksjonskostnadene og engangsnedskrivninger belastet resultatet og det har ingenting med hvordan virksomheten går og står seg i 2016, sier Aronsson.

Bonnier solgte i sin tid sportskanalene i den norske delen av betal-tv-selskapet til TV 2. C More i Norge gikk med store tap som en følge av investeringen knyttet til Tippeligaen. Bonnier måtte etter det Kampanje kjenner til dekke opp underskuddet i C More på mellom 150-200 millioner kroner til TV 2 i fjor.

I år derimot sitter TV 2 med hele Tippeliga-regningen alene.

Les også: Slutt på Bonnier-millioner - må ta hele Tippeliga-regningen

Omsetningen i betal-tv-selskapet C More falt fra snaue to milliarder svenske kroner, til 1,85 milliarder svenske kromer.