I dag ble de ansatte i TV 2 informert om sluttpakketilbudet i forbindelse med nedbemanningen og kuttene på 350 millioner kroner.

Det skaper misnøye blant de ansatte.

- Redaksjonsklubben er ikke fornøyd med sluttpakkene som er fremlagt. Vi synes størrelsen ikke motiverer for å forlate TV 2 frivillig. Innretningen totalt sett er dårligere enn VGs, for eksempel. Vi har hatt drøftinger rundt pakkene, og argumentert for hvor vanskelig markedet er i dag, spesielt på Vestlandet. Vi mener at sluttpakkene bør speile hva man har gitt gjennom alle de årene man har jobbet i TV 2, og opplever  ikke at de pakkene som ligger ute i dag et reelt tilbud, sier leder for redaksjonsklubben i TV 2, Henrikke Helland, til Kampanje.

Les mer: Slik blir sluttpakkene i TV 2

TV 2-ledelsen bekrefter overfor Kampanje i ettermiddag at det er uaktuelt å forbedre sluttpakketilbudet.

- Vi vil ikke endre på det tilbudet som har gått ut i dag og som nå er gjeldende ut august, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2 til Kampanje.  

- Vil det komme oppsigelser dersom ikke mange nok ansatte søker på de frivillige ordningene?

- Det er for tidlig å svare på dette nå da omfanget av nedbemanningene ikke er klart før september. Men vi kan ikke utelukke at det vil komme til oppsigelser hvis vi ikke kommer i mål med frivillige løsninger, svarer Willand.

TV 2-ledelsen forbeholder seg også retten til å avvise søknader om sluttpakker.

Les mer: Skjebnedag for TV 2-ansatte: - Det viktigste allmøtet noensinne

Les mer: Skal kutte 350 millioner - alle tilbys sluttpakke