I juni skal TV 2 lage sommerstemning med programmet  «God Sommer, Norge», som direktesendes fra Karl Johans gate. 

- For meg har det å lede TV 2s sommersatsning nærmest blitt en tradisjon som lokker frem den ekte sommerfølelsen. Det er ett av de morsomste formatene jeg kan jobbe med, hvor man jobber intenst fra dag til dag, med spennende gjester, både kjente og ukjente, sier programleder Katarina Flatland i en pressemelding fra TV 2.

Katarina kommer til å dele programlederrollen med hele to makkere ved sin side, Fredrik Græsvik og Davy Wathne.

Sistnevnte skal virkelig få oppleve sommer Norge på sitt beste fra flere sider. Davy skal både være programleder på TV 2-taket sammen med Katarina Flatland og i tillegg dra rundt i Norge som reisereporter. 

- Jeg ser frem til å møte vilt fremmede mennesker fra miljøer jeg aldri er innom. I år skal "God sommer Norge" speile aktiviteten i sommer-Norge utenfor Karl Johan og det er fantastisk at TV 2 satser på innhold fra hele landet, sier Davy Wathne. 

I tillegg til Davy Wathne er det Gunnhild Dahlberg, Signe Tynning, Eli Kari Gjengedal og Alexander Nyhagen som er blant de som pakker kofferten for å møte folk der de tilbringer sommeren. 

Reporterne som skal rundt i landet møter også OL-aktuelle nordmenn før de reiser til Rio og besøker stedene nordmenn strømmer til i sommer; festivalene, fjellet, hytteparadiset og campingplassen. Her besøker de turistattraksjoner og møter mennesker som har noe unikt å fortelle.