Gjennom TV 2-serien «Petter uteligger» fulgte tv-seerne Petter Nyquist gjennom 52 dager på gata i Oslo. Tv-serien mottok i midten av mai to Gullruten-priser.

Etter oppholdet på gata i Oslo, tar Petter nå med seg mennesker fra gatemiljøet ut på opplevelser ulike steder.

- Det handler rett og slett om å kunne gi folk fra gata nye, positive opplevelser på flere arenaer, muligheter til å utvikle seg og i tillegg vise at de er ressurspersoner akkurat som deg og meg, sier Petter Nyquist i en pressemelding fra TV 2.

Han vil ennå ikke røpe hvem som skal bli med ham på tur, hvor turen går eller når programmet skal sendes på TV 2.

- Nei, vi må holde på noen hemmeligheter, men jeg kan røpe at det er de selv som setter mål og ønsker for turen.

Underveis vil Petter og turfølget hans bruke sosiale medier for å komme i kontakt med folk som forhåpentligvis kan hjelpe med forskjellige ting de har lyst til å gjøre, om det er noe de trenger tips til eller lignende.

- Det skjer mye fint i møter mellom mennesker med forskjellig bakgrunn. Det gir bedre innsikt og forståelse, samtidig som det kan være en berikelse for begge parter. Jeg håper folk har lyst å treffe de jeg reiser med nå og kanskje bidra til å gi gjengen gode opplevelser underveis, sier Petter.

 Hør podkasten med «Petter uteligger»-produsent Vidar Nordli-Mathisen her, og husk at du som alltid kan abonnere på og høre alle episodene av Kampanjecast på iTunes,  Acast eller andre steder du finner podkaster. Kampanjecast produseres av Rubicon for Kampanje.