Torsdag denne uken flyttet 12 norske kjendiser inn på Storøy gård i Bamle i Telemark som forpaktere. Samme gården ble brukt til innspillinen av Farmen i 2010.

- Det er utrolig spennende å endelig være i gang med innspillingen av Farmen-Kjendis 2017. Farmen er en kamp for tilværelsen men også en unik og eksotisk tidsreise i norsk kultur og historie. Jeg håper og tror kjendisene våre kommer til å få en like fantastisk, rik og uforglemmelig opplevelse som deltagerne har fått i originalen de siste 15 årene. Og så gleder meg til å presentere resultatet for alle seerne våre i 2017, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2.

Her er alle kjendisene som deltar i «Kjendis-Farmen» i år:
Svømmer og modell Lavrans Solli, programleder og blogger Ida Gran-Jansen, tv-profil og helseprofil Kari Jaquesson, skuespiller og foredragsholder Jarl Goli, pokerspiller Aylar Lie, programleder Ingeborg Elisabeth Didriksen Myhre Luedlow, maskinentreprenør Leif-Einar Lothe aka Lothepus, komiker Tore Petterson, supermodell og gründer Vendela Maria Kirsebom, kokk Lars Barmen, eventyrer og forfatter Tonje Helene Blomseth og programleder Petter Pilgaard.